GEOMEMBRANE ROMANIA

DESPRE NOI

Compania noastra a luat fiinta in anul 2005 si a evoluat in fiecare an al activitatii sale. Este o companie mixta, romano-olandeza, avand astfel capacitatea sa implementeze tehnologiile moderne de management a fermelor.

Am dezvoltat de-a lungul anilor un sector dedicat managementului dejectiilor, ce cuprinde si stocarea acestora, iar din anul 2013 am dedicat o ramura impermeabilizarii canalelor de irigatii si a bazinelor de apa. De asemenea, datorita personalului calificat de care dispunem cat si a experientei acumulate, oferim consultanta tehnica in ceea ce priveste constructia si amenajarea lagunelor, bazinelor si canalelor, precum si in alegerea tipului de geomembrana necesara in fiecare caz.

Dorim sa venim in intampinarea fermierilor cu solutii viabile privind imbunatatirea managementului fermelor atat zootehnice cat si agricole. Astfel aducem in fermele dvs cele mai bune geomembrane certificate pentru depozitarea apei, dejectiilor sau chiar substantelor chimice. Produsele noastre se fabrica pe comanda si se livreaza in cel mai scurt timp direct la locatia clientului.

Montajul se realizeaza cu ajutorul unui personal calificat.

Fiind o companie internationala cu un personal entuziastic si foarte bine pregatit profesional, asiguram in acest fel servicii de inalta calitate care vin in intampinarea necesitatilor fermierilor. De asemenea mentinem relatii comerciale cu o multitudine de companii specializate care activeaza in domeniu, in acest fel avand capacitatea de a selecta posibilitatile cele mai bune pentru clientii nostri.