GEOMEMBRANE ROMANIA

Sisteme drenaj

Sistemul de drenare a apei rezultate din condens, atentionarea unei scurgeri accidentale si evacuare gaze este format dintr-un ansamblu de tevi montate la baza lagunei ( bazinului) intre stratul de geomembrana si geotextil. Acesta are un rol foarte important in monitorizarea si intretinerea lagunelor (bazinelor).

Apa rezultata din condens se colecteaza printr-un sistem de tuburi gaurite pe toata lungimea, ce sunt dispuse paralel la o distanta de 4 m unul de altul pe toata suprafata lagunei (bazinului). Toate aceste tuburi sunt conectate la o teava principala care dispune la un capat de un camin ce are ca rol de monitorizare si evacuare a scurgerilor.

Monitorizarea se face vizual prin urmarirea nivelului de lichid acumulat in camin pe o rigla gradata montata la un sistem de plutitor. De asemenea monitorizarea se poate face si optic sau acustic daca in zona exista surse de curent electric.

Evacuarea eventualelor scurgeri se poate face prin succtiune cu vidanja cuplata la teava principala de colectare sau cu pompa sumersibila montata in camin.

Evacuarea gazelor se face pe partea superioara a lagunei prin intermediul unor duze cu sens unic montate pe malul superior si interconectate cu tuburile de drenaj.

Siseme drenaj

vezi poza marita
sisteme drenaj

Siseme drenaj

vezi poza marita
sisteme drenaj

Siseme drenaj

vezi poza marita
sisteme drenaj

Siseme drenaj

vezi poza marita
sisteme drenaj