GEOMEMBRANE ROMANIA

STOCARE APA

Geomembrana tip LDPE (Polietilena liniara de densitate mica)

Este fabricata din rasina de cea mai inalta calitate, dupa o formula speciala pentru o mai mare flexibilitate si durabilitate. Acest produs este utilizat in locatii care prezinta diferente de nivel sau expunere indelungata la substante chimice. Folia LDPE este usor elastica, moale, si are o durabilitate estimata de pana la 25 ani rezistenta la razele UV de pana la 20 ani. Aceasta se produce la grosimi intre 0.50 si 2.5 mm, si poate avea aplicatii diverse, de la canale de apa pana la depozite de deseuri. Geomembrana de acest tip este in special folosita pentru canalele de irigatii, iazuri si bazine apa. Insa, aleasa la o grosime adecvata, respectiv 2 sau 2.5 mm poate fi utilizata si la bazine de depozitare a dejectiilor animaliere sau deseurilor.

Pentru aplicarea pe un canal de irigatii este necesara o grosime de 1 mm, ce va oferi siguranta pentru o impermeabilitate de exceptie, dar si pentru impiedicarea dezvoltarii vegetatiei sub aceasta, mentinand astfel umiditatea si opacitatea.

Datorita insertiilor cantitative si calitative de rasina, folia LDPE detine cel mai mare grad de flexibilitate fata de celelalte tipuri de folie, nepermitand radacinilor sau altor buruieni mai dure sa o perforeze. Acestea se pot dezvolta pe dedesubtul foliei, insa avand un grad de lejeritate, nu fac decat sa formeze usoare denivelari de-a lungul canalului.